Național

Un profesor pensionar a fost reținut după ce a agresat sexual o elevă la meditații

Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere legală, după ce acesta ar fi agresat sexual o fată de 14 ani cu care făcea meditaţii.

Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere legală, după ce acesta ar fi agresat sexual o fată de 14 ani cu care făcea meditaţii/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere legală, după ce acesta ar fi agresat sexual o fată de 14 ani cu care făcea meditaţii/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere legală, după ce acesta ar fi agresat sexual o fată de 14 ani cu care făcea meditaţii.

 


„La data de 15 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor”, informează Poliţia Capitalei.

Tatăl minorei a anunțat poliția

La data de 31 ianuarie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei.


„Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4 unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală - constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta”, arată sursa citată.

Pe data de 15 februarie au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.


De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat şi condus la audieri.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, precizează DGPMB.


Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul infracţiunii de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Caz șocant. Preot din Satu Mare, arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor.

Poliţist din Sibiu, condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de viol şi agresiune sexuală. Una dintre victime avea 12 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter