Național

Monstru cu chip de om! Bărbat arestat pentru că ar fi violat o copilă dintr-un centru pentru protecţia minorilor.

Un bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce ar fi întreţinut un raport sexual cu o fată de 16 ani.

Un bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce ar fi întreţinut un raport sexual cu o fată de 16 ani/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce ar fi întreţinut un raport sexual cu o fată de 16 ani/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce ar fi întreţinut un raport sexual cu o fată de 16 ani, instituţionalizată într-un centru destinat protecţiei copilului, informează, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, citați de Agerpres.ro

 


Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 30 decembrie 2023, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, ar fi întreţinut un raport sexual cu o minoră, în vârstă de 16 ani, instituţionalizată într-un centru destinat protecţiei copilului din Târgu Jiu. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.


În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 46 de ani, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând să fie luate măsuri legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Faci scandal în avion? Riști pușcărie! Un bărbat violent și beat, condamnat la închisoare cu executare pentru că a pus pasagerii în pericol.

Și-a bătut concubina chiar în noaptea de Anul Nou. Clujean monitorizat prin intermediul brățării electronice, pentru violență domestică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter