Național

Moarte suspectă. Tânăr de 25 de ani, decedat în urma unui scandal cu un prieten.

Un tânăr de 25 de ani a decedat în urma un conflict fizic cu un prieten, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Un tânăr de 25 de ani a decedat în urma un conflict fizic cu un prieten/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 25 de ani a decedat în urma un conflict fizic cu un prieten/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 25 de ani a decedat în urma un conflict fizic cu un prieten, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, transmite duminică Poliţia Capitalei.

 


„La data de 17 decembrie 2023, Poliţia Capitalei - Secţia 2 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim ajutor care au constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani”, informează un comunicat remis Agerpres.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, trupul neînsufleţit fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei persoane ar putea fi judecate în baza Legii „Anastasia”, după ce au provocat accidente mortale de circulaţie

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort în casă, în Câmpia Turzii

Ultimele Stiri
abonare newsletter