Național

Zeci de persoane, blocate în roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanţa

Momente de panică, vineri seara, în Constanța, unde 45 de persoane au rămas blocate în roata panoramică de la Târgul de Crăciun din oraș.

Roată panoramică blocată cu zeci de persoane, la Târgul de Crăciun din Constanța/Foto: Dobrogealive Roată panoramică blocată cu zeci de persoane, la Târgul de Crăciun din Constanța/Foto: Dobrogealive

 

 


La mai puțin de o zi de la deschiderea Târgului de Crăciun, din Constanța, o situație ciudată s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Roata panoramică s-a stricat, iar zeci de copii și adulți au rămas blocați. A fost nevoie de intervenția pompierilor. 

 


În timp ce pompierii ISU se chinuiau să evacueze oamenii din roată, aceasta a pornit brusc, după care s-a oprit din nou. Pompierii au intervenit cu trei ambulanțe SMURD, cu autoscara și o autoplatformă. Preț de mai bine de un sfert de oră, 45 de români au rămas suspendați în roata blocată, printre aceștia fiind și mulți copii. 

„În această seară, prin apel unic la 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat să intervină la Târgul de Crăciun, acolo unde roata panoramică a rămas blocată cu persoane în ea. La fața locului au fost alocate mai multe resurse: trei echipaje de prim ajutor, o autoscară, o autoplatformă și o autospecială de stingere. Încet, încet roata a fost repusă în funcțiune, iar persoanele au fost extrase din cabine, în siguranță.


Au fost evacuate în total 16 adulți și 29 de copii, care, din fericire, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, potrivit ISU Dobrogea. 

Târgul de Crăciun din Constanța s-a deschis vineri, 30 noiembrie, la ora 17:00.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cele mai frumoase târguri de Crăciun ale lumii sunt doar la un zbor distanță, de pe Aeroportul Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter