Național

Un bărbat obsedat făcea SUTE de apeluri pe zi, până reușea să găsească fete minore. Apoi le hărțuia

Un bărbat făcea sute de apeluri zilnic, în toată țara, pentru a găsi fete minore, pe care apoi le hărțuia. Individul își schimba cartela SIM în fiecare zi ca să nu fie descoperit.

Un bărbat dubios suna la sute de numere de telefon zilnic / Foto: depositphotos.com Un bărbat dubios suna la sute de numere de telefon zilnic / Foto: depositphotos.com

 


Un bărbat de 49 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale, a anunţat, miercuri, Biroul de presă al Poliţiei Timiş. Miercuri, bărbatul va fi prezentat magistraţilor timişoreni pentru dispunerea unei măsuri preventive, scrie agerpres.ro.


 

Poliţiştii din municipiului Timişoara au fost sesizaţi miercuri de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje, de pe mai multe numere de telefon, având un conţinut obscen şi hărţuitor.


Din cercetări a reieşit că un bărbat de 49 de ani din Constanţa ar fi apelat zilnic sute de numere de telefon, până ce reuşea să găsească fete minore, pe care, ulterior, le-ar fi contactat. După ce ar fi contactat persoanele vătămate minore, acesta schimba aproape zilnic cartela SIM, pentru a nu fi descoperit. De asemenea, au fost identificate alte cinci persoane vătămate din alte judeţe, acestea fiind audiate prin comisie rogatorie.

Marţi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au efectuat patru percheziţii domiciliare, trei în judeţul Constanţa şi una în judeţul Tulcea.


În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mai multe telefoane şi zeci de cartele pre-pay. Totodată, a fost depistat şi bărbatul de 49 de ani, care a fost adus la sediul Poliţiei şi faţă de care, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea a trei infracţiuni de şantaj şi a trei infracţiuni de hărţuire.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite şi pentru identificarea tuturor persoanelor vătămate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Distribuiau materiale pornografice cu minori pe rețelele de socializare. Percheziții în Cluj și alte județe din țară

Caz șocant în Alba! Minoră violată timp de mai mulți ani de tatăl ei vitreg. Bărbatul a fost arestat

O minoră, vândută pentru 3.500 de euro, în Sălaj. În „noua” familie, fata susţine că a fost violată!

Patru fete, între care două minore, racolate și obligate să se prostitueze în Cluj şi Constanța. Proxeneții au fost reținuți

Ultimele Stiri
abonare newsletter