Național

Un copil de 8 ani a fost transportat la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer băut

Un tânăr şofer, în vârstă de 19 ani, aflat băut la volan, a provocat un accident, duminică, pe o stradă din municipiul Timişoara, un minor în vârstă de 8 ani fiind rănit şi transportat la spital în urma evenimentului.

Persoană rănită, în ambulanță/ Foto: depositphotos.com Persoană rănită, în ambulanță/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr şofer, în vârstă de 19 ani, aflat băut la volan, a provocat un accident, duminică, pe o stradă din municipiul Timişoara, un minor în vârstă de 8 ani fiind rănit şi transportat la spital în urma evenimentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

 


„Un tânăr în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe banda 1 pe strada Cloşca, dinspre Săcălaz spre Timişoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe acelaşi sens de mers. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează sursa citată.

CITEȘTE ȘI:
Minivacanța de Sfânta Maria, plină de șoferi băuți pe drumurile din Cluj

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Tânărului şofer i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, mai precizează informearea transmisă de IPJ Timiş. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați în stare gravă după ce au căzut cu ATV-ul. Accidentul s-a produs pe un drum forestier

Cum s-a produs accidentul înfiorător în care un motociclist din Florești a murit. Bărbatul a decedat în urma impactului

Ultimele Stiri
abonare newsletter