Național

O femeie a născut în stradă! Ambulanţierul care a ajutat-o spune că a fost REFUZATĂ de Spitalul Urziceni

O femeie a născut în stradă, iar ambulanţierul care a ajutat-o susţine că fusese refuzată de spitalul Urziceni.

O femeie a născut în stradă, în fața spitalului Urziceni / Foto 1: Nicu Tudor Facebook, Foto 2: Marian Iordache Facebook O femeie a născut în stradă, în fața spitalului Urziceni / Foto 1: Nicu Tudor Facebook, Foto 2: Marian Iordache Facebook

 

 


Informația a fost distribuită pe Facebook de un ambulanțierul Marian Iordache, potrivit defapt.ro: „Aș atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivându-se că vor chema ambulanța”.

 


De asemenea, după ce imaginile au ajuns în mediul online, Poliţia a anunţat că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu.

Între timp, Ministerul Sănătății a reacționat dur, arătând că spitalul aparține primăriei Urziceni, condus de un liberal: „Este inacceptabil că la Spitalul Municipal din Urziceni, aflat în subordinea Primăriei din oraș, s-a întâmplat un eveniment de o gravitate deosebită, deoarece o femeie gravidă nu a fost asistată și supravegheată de personalul spitalului și a născut în spațiul exterior Compartimentului de Primiri Urgențe...”


Citește mai multe pe defapt.ro

CITEȘTE ȘI:

O femeie a murit după ce a născut acasă cu ajutorul unei moaşe găsită pe internet. „România nu are reglementată naşterea la domiciliu”

Operațiune contracronometru de salvare a doi gemeni care au intrat în stop cardio-respirator după ce au fost născuți într-o ambulanță. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter