Național

Accident pe un drum din Prahova. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc

Un tânăr de 23 a murit într-un accident petrecut noaptea trecută în Prahova. A intrat cu mașina într-un copac.

Accident mortal în Prahova. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc. FOTO: IPJ Prahova Accident mortal în Prahova. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc. FOTO: IPJ Prahova

 

 


Un tânăr de 23 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în afara localității prahovene Ciorani, informează Poliția Prahova, scrie Antena3.

 


Mașina pe care tânărul o conducea pe DN 1D a lovit un copac de pe marginea drumului, apoi a fost proiectată înapoi pe carosabil.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare. Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi pe partea carosabilă", a transmis, duminică dimineața, Poliția Prahova.


Tânărul de 23 de ani, care se afla singur în mașină, a murit în urma accidentului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Frata, Cluj! O femeie cu multiple traumatisme, preluată de o ambulanță de terapie intensivă mobilă

Ultimele Stiri
abonare newsletter