Național

Un bărbat a murit și un altul a fost grav rănit, striviți de un mal de pământ care s-a surpat la o carieră de piatră. FOTO

O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din Constanța.

O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din Constanța/ Foto: ISU Dobrogea O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din Constanța/ Foto: ISU Dobrogea

 

 


O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, în apropierea municipiului Medgidia.

 


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, după ce pompierii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, cele două persoane fiind scoase rapid de sub piatră.

Pentru una dintre victime cadrele medicale au încercat în zadar resuscitarea, fiind înregistrat decesul. Cea de a doua persoană a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.


Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a informat că ambele persoane scoase de sub piatră sunt bărbaţi, cel transportat la spital suferind un traumatism cranio-cerebral grav.

Conform  ISU Dobrogea, la locul producerii tragediei au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere incendii, containerul multirisc, o ambulanţă SMURD, un echipaj al SAJ şi elicopterul SMURD. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT de muncă la Sebeș. Un bărbat din Cluj și doi din Vaslui au căzut în gol, în timp ce lucrau într-o hală

Un bărbat de 53 de ani din județul Cluj, preluat de elicopterul SMURD după un accident de muncă

abonare newsletter