Național

Femeie răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în FLĂCĂRI! Iubitul ei i-a dat foc

O femeie a fost răpită de propriul iubit și încuiată în porbagajul unei mașini, după o ceartă, în București. Bărbatul a dat foc mașinii cât timp prietena sa se afla în interiorul acesteia.

Polițiștii au salvat o femeie răpită de iubitul său și bagătă în portbagajul unei mașini în flăcări / Foto: depositphotos.com Polițiștii au salvat o femeie răpită de iubitul său și bagătă în portbagajul unei mașini în flăcări / Foto: depositphotos.com

 

 


Poliţiştii bucureşteni au reuşit să salveze o femeie care ar fi fost forţată de partenerul său să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-ar fi dat foc.

 


Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, luni dimineaţă, în jurul orei 4,40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.

„Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu. În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, se precizează în comunicat.


În vederea acordării de îngrijiri la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical, menţionează poliţiştii.

La scurt timp, arată sursa citată, în zona unei staţii peco din apropiere a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism, spune DGPMB.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fotbaliștii de la Unirea Dej, prinși în nebunia generată de cutremurul din Turcia. Seismul a avut o magnitudine de 7,8 grade Richter

Polițistul din Cluj acuzat că a violat o tânără ar putea fi eliberat. Judecătorii au respins prelungirea arestului preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter