Național

Tragedie cumplită. Un copil de 7 ani a murit după ce tatăl său i-a tăiat din greșeală gâtul cu drujba

Un tată a tăiat din greșeală un copil de 7 ani în zona gâtului cu o drujbă, în timp ce se afla la tăiat de stuf. Din nefericire, copilul a murit.

Un tată a tăiat din greșeală un copil de 7 ani în zona gâtului cu o drujbă, în timp ce se afla la tăiat de stuf/ FOTO: pixabay.com Un tată a tăiat din greșeală un copil de 7 ani în zona gâtului cu o drujbă, în timp ce se afla la tăiat de stuf/ FOTO: pixabay.com

 

 


Un copil de 7 ani din Tulcea a murit după ce tatăl său i-a tăiat gâtul cu drujba în timp ce se aflau la tăiat de stuf.

 


Medicii sosiți la locul incidentului nu au mai putut să salveze viața copilului.

„În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.


Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului. În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a declarat IPJ Tulcea, citat de antena3.ro


 

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră în Timișoara. Un bărbat a fost găsit mort în camera unui hotel

Descoperire MACABRĂ în Cluj-Napoca. Oase de om descoperite pe Dealul Borhanciului

Tragedie în Iași. O femeie şi-a omorât copilul de doi ani cu mașina, în timp ce parca în curte

Ultimele Stiri
abonare newsletter