Napi Hírek

Három hónap kellett míg elfogták Boxit: ugyanott, ahol legutóbb látták, Kolozsvár szívében!

Rostas Ionelt – „Boxit” – három hónapig körözte a rendőrség. Szamosszentmiklóson (Sânnicoară) okozott balesetet április végén, majd elhagyta a baleset helyszínét.

Csupán két nappal korábban, a Monitorul de Cluj szerkesztősége felvette a kapcsolatot a Kolozs megyei rendőrség szóvívőjével, Traian Morarral, hogy új részleteket tudjunk meg a „Boxi” ellen indult nyomozásról. Traian Morar azt nyilatkozta: még mindig körözik a kérdéses személyt, nem bukkantak a nyomára.

Több, mint három hónappal ezelőtt, április 27-én, Kolozsváron taxizgatott a 28 éves bűnöző. Reggel még balesetezett, majd elhagyta a tett helyszínét. Rendőrségi források hívták fel az emberek figyelmet arra, hogy a tettes rendkivül veszélyes és agresszív, legutóbb pedig a taxisok látták a Széchenyi téren (Piața Mihai Viteazul).


A sors fintora: ugyanott bukkantak rá a kolozsvári rendőrök szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, 01:15 óra táján! Ugyanott, ahol legutóbb látni vélték a taxisok, a Széchenyi téren. Bár menekülni próbált, elfogták, most pedig súlyos börtönbüntetés várhat „Boxira”, akit 24 óráig letartóztattak. Testi sértés elkövetése, baleset helyszínének elhagyása és jogosítvány nélküli vezetés vádjaival indult eljárás a 28 éves fiatalember ellen.

Citește varianta în limba română a materialului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter