Napi Hírek

RO/HU Administrarea sacramentului Mirului, la Cluj-Napoca / 75 fiatal részesült a bérmálás szentségében

Sâmbătă, în Biserica Piaristă din Cluj-Napoca a avut loc administrarea sacramentului Mirului pentru tinerii de rit romano-catolic. / Ünnep volt szombaton a római-katolikus fiatalok körében a kolozsvári Piarista templomban.

(RO)

Sâmbătă, 27 aprilie, în Biserica Piaristă din Cluj-Napoca a avut loc administrarea sacramentului Mirului de către Excelenţa sa dr. Jakubinyi György, arhiepiscop de Alba Iulia.

„În această zi de sărbătoare, 25 de candidaţi au primit sacramentul sfântului Mir. Astfel, ei au devenit maturi în Biserica Romano-Catolică, primind cele șapte daruri ale Duhului Sfânt”, se arată pe pagina de Facebook a Bisericii Piariste din Cluj-Napoca.


(HU)

A kolozsvári katolikus fiatalok körében ünnep volt április 27-én, 75 fiatal részesült a bérmálás szentségében. Ezen a napon a Szentlélek ajándékaiban részesültek, a keresztény életet és hitet vállalták, ugyanakkor az apostolkodásra kaptak feladatot.

„A Piarista templomban 75 fiatal zsoltározta: Jöjj el, Lélek, Életadó, örök Bölcsesség!/ Értelem!/ Jótanács!/ Erősség!/ Tudomány!/ Jámborság!/ Istenfélelem!”, olvasható a kolozsvári Szent Mihály templom Facebook oldalán.

Ultimele Stiri
abonare newsletter