Monitorul Cartierelor

Câine, lovit în plin de o mașină pe B-dul Nicolae Titulescu. Stăpân: „L-a lovit tare. S-a rupt bara”

Un câine a fost lovit de o mașină pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca. Stăpânul animalului a spus că lovitura a fost una puternică, iar bara de la mașină s-a rupt la impact.

UPDATE: Răspunsul Poliției:

„În cursul zilei de ieri, un echipaj al poliției rutiere, care se afla în patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost semnalat de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla în traversarea trecerii de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, un autoturism i-ar fi acroșat animalul de companie, respectiv un cățel care se deplasa în lesă extensibilă alături de acesta. La fața locului se afla conducătoarea auto, care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au demarat verificări, fiind efectuate activități specifice de cercetare și documentare a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul sesizat, urmând ca la finalul acestora și împreună cu polițiștii cu atribuții pe această linie, să fie luate măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj.


 

Știre inițială:


Un câine a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Titulescu sâmbătă, în jurul orei 19:00, susține proprietarul animalului. 

 


Impactul ar fi fost atât de puternic încât bara mașinii s-a rupt. Stăpânul câinelui a spus că dacă nu se trăgea din drum crede că ar fi fost cât pe ce să fie „omorât”. 

Bărbatul mai spune că polițiștii din zonă nu l-au putut ajuta:


„Bună ziua, vă cer ajutorul. În urmă cu o oră, o mașină cu număr de BV ne-a acroșat cățelul care era în lesă pe trecerea de pietoni!! Eu am sărit din instinct în spate, dar pe Ella a lovit-o încât a rupt bara. Am oprit un echipaj de poliție care trecea și au spus că noi suntem de vină că nu am ținut câinele în brațe și au refuzat să elibereze un certificat, constatare, cum că acest accident a avut loc. 

Dacă nu săream în spate cred că mă omora. A oprit la 300+ metri după trecere. Accidentul a avut loc pe Titulescu în jurul orei 19. Noi eram deja pe a doua bandă, trecând de banda de bus. Ce e de făcut???? Au zis că fiind vorba de un animal nu sunt legi și nu au ce face... Vă rog să mă ajutați”, a spus stăpânul animalului. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter