Monitorul Cartierelor

Parkingul Hașdeu este finalizat. Când vor fi distribuite locurile de parcare?

Parkingul de pe strada Păstorului a fost finalizat. Se pregătește recepția lucrărilor.

 

 


Primarul Emil Boc a anunțat vineri dimineață că Parkingul Hașdeu este finalizat, urmând să fie făcută recepția acestuia. Edilul a afirmat că, în luna februarie, consiliul local va aproba un proiect de hotărâre de dare a construcției în administrarea Serviciului Parcări, urmând ca apoi clujenilor să le fie distribuite locurile de parcare.

 


„Colegii m-au anunțat că este în procedură de recepție, în februarie vom promova o hotărâre de Consiliu Local”, a declarat Emil Boc, la un post local de radio.

320 de noi locuri de parcare

Parkingul dispune de 320 locuri de parcare și este localizat pe strada Păstorului nr. 67-69. Construcția este formată din: subsol, 2 niveluri de demisol, parter, 3 etaje supraterane și terasă.


Parkingul dispune de 6 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, 10 locuri amenajate pentru mașini electrice, 4 locuri pentru motociclete/mopede iar alte 11 locuri sunt pentru biciclete. Suprafața construită este de 1488,40 metri pătrați.

Lucrările, finalizate cu întârziere

Parkingul trebuia finalizat la data de 14 decembrie, firma fiind penalizată pentru fiecare zi de întârziere, anunța edilul Emil Boc, în urmă cu o lună.


„Termenul de finalizare a fost 14 decembrie 2020, se percep penalități de întârziere”, a spus primarul în decembrie.

CITEȘTE ȘI


UBB se pregătește de „revenirea la normalitate”. Cămin nou cu 400 de locuri în Hașdeu și încă un etaj pe cele existente

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter