Monitorul Cartierelor

Parkingul de pe Primăverii, cuib de boschetari şi WC public

De nenumărate ori, clujenii au reclamat faptul că parkingul de pe strada Primăverii din Mănăştur este murdar, iluminat parţial şi cuib de boschetari. Primăria răspunde de fiecare dată că se vor lua măsuri.

Foto arhiva Foto arhiva

“V-am mai scris dar fără rezultat,în legătură cu parkingul de pe Primăverii, care a devenit un WC public, cu uşile deschise,unde oricine intră să-şi facă treburile,şi să vandalizeze.Păcat că nu s-a găsit soluţia de acces în parking doar a abonaţilor. Liftul e urinat zilnic şi cu fecale. Sper să găsiţi o soluţie pentru siguranţa celor care îşi parchează maşinile şi poate ar fi de folos nişte camere de filmat care să funcţioneze cu adevărat”, a scris un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

Reprezentanţii Primăriei au declarat că se vor lua măsuri. “Problema semnalată de dumneavoastră este în atenţia Serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor, care în zilele următoare va lua măsuri pentru curăţarea şi menţinerea unor condiţii decente pentru cei care îşi lasă maşinile parcate în acest spaţiu”, au răspuns reprezentanţii autorităţilor locale.


Luna trecută, în parking situaţia era asemănătoare. “Am mai avut o sesizare făcută prin care v-am supus atenţia situaţia parkingului Mănăştur Minerva, murdar, iluminat parţial, fără pază, loc de întâlnire a boschetarilor. Mi s-a spus că marţi şi joi sunt zile de curăţenie şi Primăria va intensifica controalele. Fals! E tot mai jalnic de la o zi la alta. Cei care sunt plătiţi să facă curăţenie nu fac! Cei care sunt plătiţi să facă controale nu fac! Sunt convins că nu sunt singurul care a ridicat această problemă dar văd că cei care ar trebui să ia măsuri dorm în continuare”, a scris clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter