Monitorul Cartierelor

Pericol de accidente pe strada Horea. Haos la intersecţia cu Crişan

Lucrările de modernizare a străzii Horea au îngustat foarte mult carosabilul astfel că şoferii au adevărate probleme când ajung în intersecţia cu strada Crişan.

Pericolul de accidente este evident pe strada Horea, la intersecţia cu strada Crişan. Carosabilul s-a îngustat foarte mult, ceea ce înseamnă că şoferii sunt nevoiţi să intre destul de mult pe strada Horea, pe carosabil pentru a se asigura.

Pe lângă acest fapt, în timpul săptămânii când circulaţia este intensă se formează coloane de maşini. Această problemă ne-a fost sesizată de un clujean. "Merită să vedeţi modul neinspirat cum au rezolvat proiectanţii sistematizarea intersecţiei dintre Str. Horea şi Str. Cloşca.Carosabilul a rămas atât de îngust încât se formează coloane de maşini (pe Str. Horea şi Str. Crişan,când semaforul este verde))care aşteaptă să poată vira spre Str. Cloşca", ne-a scris, într-un mail, Andrei Zador.


Lucrările de modernizare a străzii Horea se vor încheia la începerea anului şcolar, potrivit ultimelor declaraţii ale primarului Emil Boc.
 

abonare newsletter