Monitorul Cartierelor

Au pus la pământ stâlpișorii de pe pista de biciclete

Pista de biciclete de pe strada Barbu Patriciu (fostă Petrila) a fost vandalizată, stâlpișorii care delimitează pista fiind distruși.

foto domnuleprimar.ro foto domnuleprimar.ro

“Aproape toţi stâlpişorii care delimitează banda de biciclete de pe strada Barbu Patriciu (fosta Petrila) sunt puşi la pământ. Tocmai au fost montaţi de vre-o două-trei săptămâni. Interesant e că pe o porţiune sunt culcaţi în sensul opus sensului unic de circulaţie a maşinilor. Deci tind să cred că cineva s-a distrat la beţie sau s-a plictisit în timpul liber, mai ales că nu se vede pe stâlpişori urmă de cauciuc. Sunt perfect curaţi, fără zgârieturi”, scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

Acesta se întreabă cine va plăti pagubele. “Menţionez că am făcut poze doar unui scurt tronson din această stradă, mai încolo situaţia e aceeaşi. De ce nu se instalează stâlpişori de metal pentru a se evita situaţii de genul acesta. Totuşi sunt banii noştri până la urmă, a contribuabililor, iar acum aceşti bani tocmai au fost aruncaţi la gunoi. Cine plăteşte paguba?”, mai scrie bărbatul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter