Monitorul Cartierelor

Lipsa locurilor de parcare, o problemă eternă pentru clujeni

Lipsa locurilor de parcare reprezintă o reală problemă pentru locuitorii de pe strada Arieşului din zona Hermes.

Poliţia Locală Cluj îi amendează zi de zi pe şoferii care-şi lasă maşinile parcate pe marginea drumului, deşi nu sunt locuri de parcare în zonă.

„Locuiesc pe strada Arieşului în zona Hermes, acolo unde locurile de parcare sunt puţine, iar locatarii, şi vizitatorii pieţei foarte mulţi. De curând Poliţia Locală a început să amendeze locatarii blocurilor din zonă care parchează maşinile în zonele nemarcate, aceea fiind singura posibilitate de a găsi un loc de parcare”, spune un clujean pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Bărbatul a depus o cerere pentru a obţine un loc de parcare de la Primăria Cluj-Napoca, însă a primit un raspuns negativ: nu mai sunt locuri.

„Cum am depus o cerere de loc de parcare şi Primăria a răspuns că nu mai sunt disponibile, vi se pare normal ca pe o alee care e singura variantă de parcare a celor care locuiesc la numărul 119 şi 102 să fie amendaţi? Ce să facem cu maşinile? Unde să le ducem? Poliţia Locală ridică din umeri, dar aplică amezni zilnic. Vă rog să îmi oferiţi o soluţie. Nu îmi permit să plătesc zilnic 200 ron amendă pentru că nu am unde sa parchez maşina”, a conchis clujeanul nemulţumit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter