Monitorul Cartierelor

Clujean nemulțumit: pe Horea se lucrează în ritm de melc

Lucrările pe strada Horea au început la sfârșitul lunii aprilie. De atunci, conducerea Primăriei Cluj-Napoca a avansat diferite termene de finalizare, cel mai recent fiind anunțat săptămâna trecută.

Primarul Emil Boc a declarat că strada Horea va fi reparată până la începerea anului școlar. Un clujean care locuiește pe strada Horea este nemulțumit de ritmul în care se desfășoară lucrările, dar și de calitatea acestora.

“Locuiesc pe strada Horea la nr. 57 şi privesc de trei ani lucrările ce se desfăşoară pe strada mai sus amintită. Sunt surprins de ritmul în care se lucrează, dar şi de calitatea lucrărilor. Mai concret, se excavează 100-200 metri şi o săptămână cel puţin nu se mai întâmplă nimic. După această perioadă se întinde repede ceva balastru şi pe urmă piatră. Ceea ce vreau să subliniez nu am văzut pe nimeni să verifice calitatea lucrărilor: grosime, calitate material, punerea în operă etc.Dacă se continua aşa lucrările or să fie ca cele de lângă linia de tramvai care cedează lângă şină”, scrie bărbatul într-o sesizare postată pe un site pentru sesizări și reclamații.


Pe lângă strada Horea, mai multe străzi din centru se află în reparații. Pe Memorandumului, lucrările ar urma să se încheie în 15 iunie. În aceeași dată, va începe modernizarea străzii Calea Moților. Potrivit primarului, lucrările de modernizare a trotuarului de pe I.C. Brătianu vor fi încheiate în 25 iunie, iar pe Avram Iancu în 25 septembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter