Monitorul Cartierelor

Două anvelope distruse dintr-o lovitură din cauza unei gropi

Un clujean şi-a distrus două anvelope din cauza unei gropi de pe strada 21 Decembrie intersecţie cu Buftea. Bărbatul este hotărât să lupte cu autorităţile locale. Deja şi-a făcut planul de luptă.

sursa foto: ziuaconstanta.ro sursa foto: ziuaconstanta.ro

Potrivit bărbatului, incidentul a avut loc săptămâna trecută pe trecerea de pietoni de pe strada 21 Decembrie intersecţie cu Buftea. „Săptămâna trecută am avut un incident pe strada 21 Decembrie intersecţie cu Buftea. Din cauza unei gropi care a apărut în carosabil, pe trecerea de pietoni, lângă gura de canal, am tăiat două anvelope şi jantele îmi sunt lovite, pe partea stângă”, a spus Ciobanu Gheorghe pe un site pentru reclamaţii şi sesizări.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a pozat groapa şi stricăciunile pe care le are acum maşina lui. „Am făcut poze la faţa locului, la groapă, la intersecţie, la maşină şi la stricăciuni”, a declarat bărbatul.


Incidentul l-a enervat pe Ciobanu Gheorghe şi vrea neaparat să-şi recupereze cheltuiala sau anvelopele şi jantele. „Din punctul meu de vedere sunt două variante pentru recuperarea pagubei, şi anume: 1 - să primesc anvelopele sau dacă nu se poate atunci contravaloarea lor sau 2 - să acţionez în instanţă Consiliul Local şi atunci se va adăuga şi onorariul avocatului, costuri în plus, costuri plătite din banii cetăţenilor”, a conchis bărbatul, pe site-ul pentru reclamaţii şi sesizări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter