Monitorul Cartierelor

Oamenii îşi riscă viaţa zi de zi pe un pod din Cluj - GALERIE FOTO

Pe podul de acces de pe strada Badea Cârţan încape doar o maşină, iar pietonii nu au trotuar. Pe pod trec zilnic oamenii care locuiesc pe strada Badea Cârţan şi Depoului, fiind singura cale de acces.

„Locuiesc pe strada Badea Cârţan din Cluj-Napoca şi doresc să vă arăt cum arată podul de acces spre această stradă plus strada Depoului. Aici sunt 7 blocuri cu peste 1000 de persoane care traversează zilnic podul care este singura cale de acces. După cum se vede şi în pozele ataşate pe pod încape doar o maşină, nu are trotuare  pentru pietoni, nici măcar parapeţi de protecţie”, spune clujeanul.

În cazul în care eşti pieton şi vine o maşină în acelaşi timp pe pod  „ai de ales de ce te fereşti, de maşină sau să nu cazi de pe pod”.


“Dacă eşti pieton şi vine o maşină, ai de ales de ce te fereşti, de maşină sau să nu cazi de pe pod. Oamenii în vârstă dar mai ales copiii trec podul realmente riscându-şi viaţa. Situaţia străzilor este dezastruoasă, sunt străzi aflate în concesiunea CFR-ului dar care nu mai au bani sau interes să le reabiliteze”, mai spune clujeanul.

Trebuie menţionat faptul că strada Badea Cârţan se află într-o stare deprorabilă, plină cu noroi şi gropi.


Primăria spune că nu poate repara strada.  Citeşte aici care este motivul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter