Monitorul Cartierelor

Dorel în acţiune la Cluj: în loc să toaleteze copacii, au tăiat cablurile de internet - FOTO

O scenă demnă de cascadorii râsului a avut loc, miercuri la prânz, în Piaţa Unirii. Protagoniştii sunt angajaţii de la o firmă de salubritate care toaletau câţiva copaci.

În timp ce se ocupau cu tăierea crengilor uscate de pe copacii din Piața Unirii, câțiva angajați Rosal au tăiat și un cablu de internet. Pentru câteva momente, cablul a atârnat la o înălțime mică, suficient pentru a incomoda traficul în zonă.

În Piața Unirii, miercuri, la orele prânzului angajații firmei de salubritate se ocupă cu toaletarea copacilor. Grupați câte cinci în jurul unui arbore, acțiunea se desfășoară în echipă: în timp ce unul taie crengile cu o drujbă, altul protejează mașinile din apropiere cu ajutorul unei mături, improvizate tot din crenguțe. Între timp, ceilalți doi asistă la bunul mers al lucrurilor.  Asta până când drujba atinge unul din cablurile de internet, pe care îl taie. Cablul tăiat se prelinge și coboară la o înălțime suficient de mică pentru a incomoda traficul mașinilor de pe stradă. Un angajat se grăbește și trage de fir, pe care îl leagă în grabă de trunchiul unui copac, în așteptarea unei alte echipe de intervenție. Încă o zi plină de aventuri pentru echipele de întreținere a străzilor din oraș. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter