Monitorul Cartierelor

Lucrările se derulează anevoios în cartierul Între Lacuri

Bătrâni blocați în case din cauza lucrărilor sau porți stricate, sunt doar câteva din problemele pe care le are un clujean pe strada Jiului și Harghita.

Totul se întâmplă în cartierul Între Lacuri pe strada Jiului și Harghita, unde au loc lucrări. Clujeanul îi explică primarului că situația a devenit insuportabilă după ce a fost săpat un șanț de 1 metru, iar din această cauză nu se mai poate ieși din curte. ”Din cauza aceasta nu se poate ieși din curte, porțile oamenilor se strică de la surparea pământului, bătranii sunt blocați în curtile lor pentru ca nu se poate efectiv coborî din curte direct într-o râpă de 1m”, spune clujeanul pe o platformă de reclamații și sesizări.

Începutul anului școlar îi dă bătăi de cap reclamantului pentru că trebuie să fie permanent alături de copil când iese din curte. ”Începe școala, ce ne facem? Copilul singur nu poate să "urce și să coboare" din curte. Trebuie tot timpul cineva să fie acolo cu el să îl asiste, ne luam liber de la birou pentru treaba asta?”


Reclamantul este îngrijorat pentru că pompierii ar interveni greu în cazul unui incendiu. ”Dacă arde vreo casă? Pompierii nu pot intra... Ce să mai spunem de o ambulanță sau de gunoieri. Toate acestea sunt probleme care nu se vor rezolva de curand pentru că nu se lucrează cu interes și nu se știe când se vor finaliza lucrările. Dacă i-am întrebat pe oamenii care lucrează pe stradă cand vor fi gata aproximativ aceste lucrări, ei ridică din umeri și spun că o luna sau două. Dar așa ceva este inacceptabil. O lună sau două se presupune că pe strada noastră nu se mai duce gunoiul? Că nu se poate intra cu mașina? Că atunci când vor veni ploile trebuie să trecem prin noroi până în gât? ”, mai spune clujeanul pe un site de reclamații și sesizări.

La finalul mesajului clujeanul îi solicită primarului să accelereze ritmul de lucru al lucrărilor.

abonare newsletter