Monitorul Cartierelor

Electrica a “uitat” să finalizeze o lucrare la un bloc de pe strada Albac

O lucrare realizată de Electrica, în august, la un bloc în cartierul Gheorgheni le dă bătăi de cap locatarilor.

Locatarii de pe strada Albac numărul 9 se plâng de faptul că muncitorii de la Electrica au spart peretele blocului, au distrus izolația și o parte din aleea de acces pentru a remedia o avarie la un cablu, dar după ce au încheiat lucrarea nu au mai refăcut peretele și dalele de pe alee nu au mai fost puse la loc. Intervenția angajaților de la Electrica a avut loc în 12 august și la aproximativ o lună, reparațiile care trebuiau făcute în urma lucrării nu au fost realizate. “Au rupt izolația, au spart peretele care dă aici în calea de acces, dalele de pe aleea de acces le-au aruncat, betonul l-au spart și l-au lăsat grămadă lângă alee. Au lăsat cablul afară, când plouă apa intră în perete. Avem aici pe scară 12 bătrâni și dacă unul se împiedică și își rupe piciorul, cine plătește? Sau sunt copii mici care vin și își bagă mâinile în firida asta care nu este acoperită”, spune Coaciu Berți, administratorul blocului de pe strada Albac numărul 9.

Au așteptat degeaba timp de o lună

Administratorul imobilului adaugă că imediat după încheierea lucrărilor au așteptat remedierea situației, dar nimeni nu a făcut nimic. “Am așteptat în prima săptămână să vină să ne facă reparația, dar nu a venit nimeni. Muncitorii ne-au zis că ei au subcontractori și că ei trebuie să facă reparațiile. Și dacă suni la 929 nu le pasă, nu ne ia nimeni în seamă”, precizează administratorul blocului de pe strada Albac numărul 9.


Electrica promite remedierea problemei

Reprezentanții Electrica promit că în următoarele zile termoizolația blocului va fi readusă la starea inițială. “Vă informăm că pe strada Albac, numărul 9, Electrica Serv - AISE Cluj a efectuat lucrări de reparaţii la un cablu defect, în data de 12.08.2014. În data de 2 septembrie, o echipă formată din reprezentanţi ai AISE Cluj şi ai SDEE Cluj-Napoca s-a deplasat la adresa respectivă pentru a verifica cele reclamate şi a securizat uşa firidei. În zilele următoare se vor efectua reparaţii la structura de termoizolaţie a blocului pentru că aceasta să fie readusa la starea iniţială”, declară Raluca Goia din cadrul Serviciului Relații Publice și Comunicare al Electrica Distribuție Transilvania Nord.

Ultimele Stiri
abonare newsletter