Monitorul Cartierelor

Circulaţie haotică pe strada Grigore Ignat

Șoferii ignoră semnele de circulație de pe strada Grigore Ignat astfel că circulația este de coșmar în zona respectivă.

Un clujean este deranjat de modul în care se circulă pe strada Grigore Ignat din cauza șoferilor care ignoră semnele de circulație și în acest fel maşinile de mare tonaj vor circula tot mai des pe stradă, în ciuda faptului că există deja montat un semn care restricţionează acest lucru.

„Domnule primar, locuiesc pe strada cpt. Grigore Ignat şi odată cu asfaltarea porţiunii de drum care face legătura cu B-dul Muncii o să apară o problemă. Strada este o scurtătură foarte bună spre şi dinspre B-dul Muncii pentru maşini mici si de mare tonaj. La intrarea pe strada dinspre str. Traian Vuia este semn de restricţie de tonaj de 1.75 tone pe axă, dar acest lucru nu opreşte basculantele şi tir-urile să circule pe stradă”, menţionează clujeanul nemulţumit pe platforma de sesizări.


Potrivit celui care a scris sesizarea, Poliţia Rutieră nu a fost văzută în zonă să aplice legea: „Eu personal nu am vazut nici un conducator auto de mare tonaj sa fie oprit de un echipaj de politie sa il intrebe de sanatate”, mai scrie clujeanul.

Reclamantul îi roagă pe cei responsabili să amplaseze o barieră care să limiteze accesul maşinilor de mare tonaj.

Etichete: bulevardul muncii
Ultimele Stiri
abonare newsletter