Monitorul Cartierelor

100 de rromi fac legea pe o stradă din Cluj-Napoca. Vezi ce grozăvii se întâmplă

Vecinii rromilor sunt terorizaţi de comportamentul acestora spun că totul arată ca în lumea a treia. Au cerut ajutor ani la rând, dar degeaba.

Pe o stradă din Cluj-Napoca, cel puţin 100 de rromi îşi pun rufele la uscat şi taie lemne în plină stradă. Vecinii terorizaţi de comportamentul acestora spun că totul arată ca în lumea a treia, iar gălăgia, scandalurile şi beţiile sunt la ordinea zilei. Toate acestea se întâmplă pe strada George Stephenson, în apropiere de calea ferată, în cartierul Iris.

Oamenii au sesizat problema către Primărie de mai multe ori, pe parcursul ultimilor ani, dar nu s-a găsit nicio rezolvare. “Când ne scăpaţi de cei peste 100 de ţigani de pe strada Stephenson? Viaţa noastră a ajuns un calvar din această cauză. Nu mai poţi să stai nici în casă, darămite afară din cauza gălăgiei. Aş vrea din suflet să locuiţi aici măcar o săptămână să vedem ce aţi face, la cine aţi apela pentru că noi apelăm la dumneavoastră de ani de zile şi nu faceţi nimic”, scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.


Într-o altă sesizare care datează din 2013, un alt clujean îi scria primarului că ziua este un peisaj de lumea a treia, cu haine întinse la uscat pe stradă, ţigani care taie lemne tot pe stradă şi ca peisajul să fie mai interesant au scos şi o canapea, tot în stradă, pe care stau la băute. “Cocioabele răsar una după alta şi probabil cu autorizaţie de construire de la Primărie, iar noaptea umblă la furat. Mie mi-au furat tot fierul ce l-am avut prin curte”, se mai arată în sesizare.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca îi sfătuiesc pe cei care nu mai suportă situaţia să sune la Poliţia Locală atunci când au necazuri şi “o echipă se va deplasa la faţa locului”.

Etichete: scandal Rromi iris
Ultimele Stiri
abonare newsletter