Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Semafor periculos pentru pietoni - FOTO

Semaforizarea accesului auto în parcarea magazinului Kaufland din Mănăştur a dat peste cap circulaţia în loc să ajute şoferii şi pietonii.

La câteva zile după ce Comisia Municipală de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a decis semaforizarea accesului auto în parcarea magazinului Kaufland din Mănăștur, au apărut și reclamațiile șoferilor.

“În loc să ajute, semafoarele montate au blocat circulația pe ambele sensuri ale străzii Câmpului. Drept urmare, după câteva zile de funcționare, semaforizarea s-a oprit pe intermittent”, afirmă consilierul local Ioan Bîldea care îi solicită primarului Emil Boc demontarea semafoarelor. El adaugă că semaforul nefuncţional de la trecerea de pietoni de pe strada Câmpului din dreptul Kaufland este periculos pentru că maschează indicatorul rutier „trecere de pietoni”.


“Cum atât traficul rutier, cât și cel pietonal se desfășoară intens pe strada Câmpului, riscul de accidentare este mare pentru cei care traversează strada ca să ajungă la supermarket. Acest lucru mi-a fost semnalat de mai mulți locuitori din zonă”, conchide Bîldea.

Etichete: manastur semafor
Ultimele Stiri
abonare newsletter