Monitorul Cartierelor

MĂRĂŞTI Risc de accidente pe Dorobanţilor, din cauza lipsei marcajelor

Un şofer din Cluj-Napoca sesizează faptul că pe Calea Dorobanţilor, în apropiere de intersecţia cu strada Aurel Suciu este risc mare de producere a accidentelor din cauză că lipsesc unele marcaje de pe benzile din dreapta.

sursa foto: domnuleprimar.ro sursa foto: domnuleprimar.ro

“Pe strada Calea Dorobanţilor în apropiere de intersecţia cu Aurel Suciu. Calea Dorobanţilor are 4 benzi de circulaţie până la trecerea de pietoni din faţa benzinăriei Moll. De obicei şoferii care se află pe banda cea mai din dreapta o şi iau la dreapta pe strada Aurel Suciu. Dar unii se încăpăţânează să meargă în faţă cu toate că văd că nu au loc de cei care circulă pe banda vecină”, scrie un şofer clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc prin intermediul unui site pentru sesizări şi reclamaţii pentru Primăria Cluj-Napoca.

Clujeanul spune că circulând în zonă a întâlnit nenumărate ocazii de accident din cauza şoferilor de pe această bandă care forţează intrarea pe banda alăturată din stânga. “Aş dori ca această bandă din dreapta să fie marcată cu un semn de circulare spre dreapta, iar cei care vor să meargă înainte să se poziţioneze pe benzile mai din stânga. Cum se vede şi din poză, dacă duba albastră ar fi continuat să meargă în faţă ar fi văzut că banda se termină în faţa locurilor de parcare”, încheie clujeanul sesizarea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter