Monitorul Cartierelor

BUNĂ ZIUA - Noroi până în gât pe strada Mozart - FOTO

Strada Mozart din cartierul Bună Ziua, cu intrare de pe Calea Turzii arată cu mult mai rău decât o uliţă de la sat.

Câţiva zeci de metri au fost asfaltaţi, dar restul nu au văzut niciodată asfaltul şi sunt plini cu noroi, gropi şi bălţi, astfel că cei care se aventurează ca pietoni au parte de o plimbare…murdară. Locuitorii din cartier spun că strada este foarte circulată atât de pietoni cât şi de autoturisme şi deserveşte cel puţin 200 de cetăţeni.

Oamenii au făcut numeroase sesizări pentru modernizarea străzii, dar nici una nu s-a concretizat din simplul motiv că partea neasfaltată este privată.


“Primăria Cluj-Napoca a intervenit cu lucrări de investiţii pe porţiunea din strada W.A. Mozart aflată în domeniul public. Până la soluţionarea situaţiei juridice a întregii străzi, nu avem posibilitatea legală de a continua modernizarea ei. Totodată, Primăria Cluj-Napoca a făcut apel în nenumărate rânduri către proprietarii străzilor private pentru a face demersurile necesare pentru trecerea drumurilor private în domeniul public, procedura necesară şi obligatorie pentru ca municipalitatea să poată efectua investiţii”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei.

Până la soluţionarea problemelor legate de proprietatea străzii, pe Mozart se circulă în condiţii deloc potrivite pentru un oraş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter