Monitorul Cartierelor

DÂMBU ROTUND - Casele se zguduie din cauza unui canal distrus

Pe strada Corneliu Coposu, asfaltul din jurul unui capac de canal s-a deteriorat, iar din acest motiv capacul este mult mai jos decât carosabilul.

Canal strada Corneliu Coposu Canal strada Corneliu Coposu

Cei care locuiesc în apropierea zonei problematice spun că imobilele se zguduie din cauza maşinilor de tonaj mare care circulă cu viteză peste canalul respectiv. “Vreau să vă aduc la cunoştinţă o problemă cu care ne confruntăm toţi proprietarii de locuinţe de la numărul 62 la numărul 68. Pe prima bandă de circulaţie, de pe partea carosabilă a străzii Corneliu Coposu, în dreptul numărului 64 s-a distrus asfaltul din jurul canalului, acesta lăsându-se mai jos decât partea carosabilă, iar la trecerea maşinilor de tonaj mare care circulă numai pe prima bandă şi cu viteză foarte mare (camioane, autobuze, TIR-uri) lovesc acel canal şi ni se zguduie casele foarte tare, existând pericolul de deteriorare a caselor”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Aceasta nu este singura sesizare legată de strada Corneliu Coposu, majoritatea clujenilor care locuiesc în zonă solicitând Primăriei să limiteze viteza cu care circulă autoturismele ca urmare a producerii mai multor accidente de-a lungul timpului. Cel mai recent accident a avut loc miecuri dimineaţa când un şofer beat a lovit un pieton chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, bărbatul lovit de maşină a fost rănit grav.

Ultimele Stiri
abonare newsletter