Monitorul Cartierelor

Centru - Străzile din centrul oraşului, ca după război. VEZI când intră în reparaţii

Dacă nu vor fi complicaţii la procedura de licitaţii pentru modernizarea străzilor din centru, lucrările de modernizare vor începe în toamna acestui an.

Trotuare Calea Motilor Trotuare Calea Motilor

Starea proastă a carosabilului şi trotuarelor din centrul municipiului Cluj-Napoca au făcut obiectul a nenumărate sesizări la adresa Primăriei atât din partea cetăţenilor cât şi din partea partidelor politice din opoziţie. În momentul de faţă, arterele importante din centru sunt pline de gropi, denivelări, asfalt degradat, nefiind reparate de mai mulţi ani. Atât pietonii cât şi şoferii sunt nemulţumiţi de starea în care se prezintă străzile din zona ultracentrală.

Potrivit conducerii Primăriei, anul acesta vor începe lucrările de modernizare a celor mai importante artere din oraş.


“Străzile din centrul Clujului: Memorandumului, Moţilor, Iuliu Maniu şi Avram Iancu vor intra în proces de modernizare care înseamnă un design modern de la trotuare la partea carosabilă, iluminat modern, introducerea cablurilor în subteran acolo unde mai este nevoie. Vom trece la organizarea procedurii de licitaţie şi dacă nu vor fi complicaţii în aceste proceduri am putea începe chiar în toamna acestui an lucrările”, a afirmat, miercuri, primarul Emil Boc.

Modernizarea celor patru artere va avea loc în cadrul proiectului “Oraşul Comoară”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter