Horoscop

Care sunt cele mai timide zodii. Ce le determină să fie atât de rușinoase?

Trei zodii nu prea sunt familiarizate cu termenul „tupeu”, motiv pentru care, în viața de zi cu zi, întâmpină probleme când sunt puse în fața asumării unor riscuri.

Care sunt cele mai timide zodii. Ce le determină să fie atât de rușinoase? Sursă foto: Pixabay Care sunt cele mai timide zodii. Ce le determină să fie atât de rușinoase? Sursă foto: Pixabay

 

 


Trei zodii nu prea sunt familiarizate cu termenul „tupeu”, motiv pentru care, în viața de zi cu zi, întâmpină probleme când sunt puse în fața asumării unor riscuri. 

RAC 


Racii par a fi plini de mister și încearcă să-și „mascheze” mereu adevăratele intenții. Își doresc mereu să se simtă în siguranță și nu le face plăcere să renunțe la zona lor de confort. Cu toate acestea caută mereu să aibă parte de experiențe noi și să se aventureze, însă lipsa de curaj le împiedică destul de des să facă acest lucru. Deși au o personalitate destul de puternică, ele preferă să ascundă acest lucru prin intermediul calmului și uneori chiar și prin indiferență. 

CITEȘTE ȘI: 
Zodiile destinate ghinionului. Ce astre nu vor avea noroc tot anul.

FECIOARĂ 


Fecioara este cu siguranță cea mai timidă zodie. Dacă ajunge să simpatizeze pe cineva, nu-i va arăta acest lucru și o va lăsa să creadă că nu este deloc așa. Este o fire încăpățânată și, în loc să spună lucrurilor pe nume, preferă să lase loc tot interpretărilor greșite și datului cu presupusul.

CAPRICORN 


Nativii din această zodie  par a fi uneori melancolici, chiar dacă împrejurările nu îi influențează deloc ca să ajungă la o astfel de stare. Ei va părea ușor nesiguri și vor simți nevoia de a demonstra mereu de ceea ce sunt capabili să să facă, pentru că au tendința de a crede că lumea nu le  vede adevăratele calități, prin simplul fapt de a fi ei însăși.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul pentru perioada 6-12 mai. Ce prevăd stelele pentru fiecare zodie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter