Horoscop

Mercur retrograd în Berbec din 2 aprilie 2024. Astrolog Anca Moraru: „Schimbările din această perioadă ne vor..."

Perioada 2-25 aprilie vine cu activarea lui Mercur retrograd în Berbec, care ne ajută împingându-ne de la spate să curățăm și să eliberăm tot ceea ce este de eliberat, de la energii vechi, stagnante și limitări, până la credințe care nu ne mai sunt de folos.

Perioada 2-25 aprilie vine cu activarea lui Mercur retrograd în Berbec. Ce au de revizuit zodiile? Perioada 2-25 aprilie vine cu activarea lui Mercur retrograd în Berbec. Ce au de revizuit zodiile?

 

 


 Această perioadă ne lansează o provocare către un adevărat salt cuantic, prin vindecarea furiei, a obiceiurilor impulsive, cât și prin gestionarea conflictelor cu noi înșine și cu ceilalți.

„Fără presiune, nu există diamante” – Thomas Carlyle


Perioada retrogradărilor vine cu încheierea unor cicluri karmice

Cât de mult ne îndeplinim ambițiile și cu cât foc luptăm pentru visurile și pasiunile noastre? Acest Mercur retrograd ne va împinge de la spate pentru a ne accesa curajul și puterea interioară.

Cea mai importantă lecție pe care o avem de învățat în această perioadă este că indiferent ce apare în viața noastră, să ne luăm focusul de pe întrebarea „De ce mi se întâmplă mie asta?” în a ne întreba: „Ce am de învățat din asta, ce îmi aduce viața prin prisma acestei situații din viața mea? La ce e nevoie să lucrez, ce încă nu văd în viața mea?”


Întotdeauna în perioada retrogradărilor vom încheia cicluri karmice, vor ajunge să plece din viața noastră credințele care nu ne mai sprijină în misiunea sufletului nostru, alături de anumite activități sau persoane, care nu ne mai sunt benefice pentru menirea și destinul pe care noi le avem. Astfel că, indiferent de schimbările care apar, e important să conștientizăm că, deși poate fi dureros acum, schimbările din această perioada ne vor fi extraordinar de benefice pe termen lung!

Iată o listă cu ce ne este benefic să avem în vedere în perioada care urmează:


Să evităm pe cât posibil... Citește continuarea articolului AICI: Ce au de revizuit TOATE zodiile pe Mercur retrograd.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul iubirii. Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024.

Ultimele Stiri
abonare newsletter