FLOREȘTI

Țeava de gaz supraterană din zona Parcului Poligon, îndepărtată. Pivariu: „Eliminăm pericolul unui accident”

Țevile de gaz supraterane vor fi eliminate de pe străzile din Florești. Acum a fost îndepărtată țeava din zona Parcului Poligon.

Țeavă supraterană din zona Parcului Poligon, îndepărtată / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Țeavă supraterană din zona Parcului Poligon, îndepărtată / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu

 

 


Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că o țeavă de gaz supraterană a fost degajată și că în total 860 de metri liniari de țevi supraterane vor fi eliminate.

Odată cu îndepărtarea acestor țevi scade și riscul unui accident rutier care să producă o deflagrație, mai precizează edilul:


„A fost degajată și inestetica țeavă de gaz supraterană din zona Parcului Poligon. Încă unul din simbolurile neputinței vechiului Florești, dispare. De doi ani de zile se lucrează susținut la proiectul de introducere în subteran a magistralei supraterane de gaz ce străbate Floreștiul. În total, la finalul lucrărilor, 860 de metri liniari de țeavă supraterană va fi eliminată de pe străzile din Florești. Dincolo de inesteticul acestei țevi eliminăm pericolul ca țeava să fie subiectul vreunui accident rutier care să producă o deflagrație și în același timp, prin reînnoirea magistralei de gaz se asigură un debit mult mai mare pentru a acoperi nevoia actuală. Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fost afectați de aceste lucrări. Vă mulțumesc pentru implicarea și răbdarea de care dați dovadă și vă invit să ne bucurăm împreună de rezultatele muncii și sacrificiului nostru”, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transportul elevilor în Florești, extins către o nouă școală. Primarul Pivariu: „O modalitate sigură și convenabilă de a ajunge la școală și de a se întoarce acasă”.

S-a turnat asfaltul pe strada Avram Iancu! Pivariu: „Executantul este în graficul de execuție”

Ultimele Stiri
abonare newsletter