Externe

La doar 2 ani, un copil din SUA a plasat o comandă de 31 de hamburgeri cu livrare la domiciliu: „Mi-am zis, vai Doamne nu se poate”

O femeie din Texas (SUA) s-a trezit la uşă cu o comandă de 31 de hamburgeri, pe care aparent îi comandase cu telefonul de la un cunoscut fast food, dar despre care nu ştia nimic.

O femeie din Texas (SUA) s-a trezit la uşă cu o comandă de 31 de hamburgeri, pe care aparent îi comandase cu telefonul de la un cunoscut fast food, dar despre care nu ştia nimi/ FOTO: kelseyrb3 - Instagram O femeie din Texas (SUA) s-a trezit la uşă cu o comandă de 31 de hamburgeri, pe care aparent îi comandase cu telefonul de la un cunoscut fast food, dar despre care nu ştia nimi/ FOTO: kelseyrb3 - Instagram

 

Kelsey Golden, care lucrează la o şcoală locală, a crezut că această comandă a fost livrată la adresa ei din greşeală, dar când s-a uitat la fiul ei Barret, în vârstă de 2 ani şi-a amintit că l-a văzut jucându-se cu telefonul său, a declarat ea pentru postului CNN.


 

„Am intrat, m-am uitat în telefon şi am verificat că se făcuse într-adevăr comanda în momentul în care Barret s-a jucat cu telefonul. Mi-am zis, vai Doamne nu se poate, chiar a făcut acest lucru!”, a explicat Golden.
 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Comanda plasată accidental era total nepotrivită, mai ales că „nimănui din familia mea nu-i place hamburgerul cu brânză”, a explicat mama copilului.


Ea a decis să posteze pe pagina sa de Instagram un anunţ în care oferea hamburgeri cu brânză gratis. În total, comanda a constat 91,70 de dolari, o sumă care ar fi fost mai mică dacă micul Barret nu ar fi adăugat şi „un bacşiş generos” de 25%.

Lui Barret îi place să se joace cu telefonul mamei şi, având în vedere că nu era blocat, el a apăsat pe o aplicaţie de comandă online şi a cerut 31 de hamburgeri.


Ştirea a devenit virală, iar proprietarii fast-food-ului au invitat întreaga familie să viziteze localul, oferindu-le o masă pe bază de „chicken nuggets”.

 


Sursă foto: kelseyrb - Instagram

Ultimele Stiri
abonare newsletter