Externe

Bilanț SUMBRU la Kiev: 60 de civili, dintre care 4 copii, morți de la începutul războiului

Consiliul local al capitalei ucrainene Kiev a anunţat, vineri, că 60 de civili, dintre care patru copii, au murit de la începerea războiului în capitala Ucrainei.

Bilanț SUMBRU la Kiev: 60 de civili, dintre care 4 copii, morți de la începerea războiului/ Sursa foto: depositphotos.com

 

 


Consiliul local al capitalei ucrainene Kiev a anunţat vineri pe Facebook că 60 de civili, dintre care patru copii, au murit de când au început cu trei săptămâni în urmă atacurile trupelor ruse asupra oraşului.

 


De asemenea, peste 160 de militari şi combatanţi ucraineni au murit în urma atacurilor ruse asupra capitalei. Numărul răniţilor este de 889, dintre care 241 sunt civili, inclusiv 18 copii.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 În plus, 36 de clădiri rezidenţiale, 6 şcoli şi 4 grădiniţe se numără printre clădirile avariate de proiectilele lansate de trupele ruse.

 


Acestea din urmă încearcă în continuare să încercuiască oraşul, dar se lovesc de rezistenţa ucraineană, în timp ce continuă de asemenea bombardamentele asupra Kievului.

Trupele ruse ajunse la est de Kiev se află la circa 15 kilometri de centrul oraşului şi nu au avansat aproape deloc în ultimele zile, a declarat joi un responsabil militar american.


 

Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Grecia se oferă să reconstruiască maternitatea din Mariupol, Ucraina, după ce a fost bombardată

Care sunt cerințele lui Putin pentru a opri războiul din Ucraina? Liderul rus le-a transmis într-o convorbire telefonică cu președintele Turciei

abonare newsletter