Externe

O navă sub pavilion moldovenesc a fost lovită de un proiectil, în Marea Neagră. FOTO

O navă sub pavilionul Republicii Moldova a fost lovită, vineri, de un proiectil în apele neutre ale Mării Negre.

O navă sub pavilion moldovenesc a fost lovită de un proiectil, în Marea Neagră. FOTO/sursa foto: Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine-Facebook O navă sub pavilion moldovenesc a fost lovită de un proiectil, în Marea Neagră. FOTO/sursa foto: Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine-Facebook

 

Agenţia Navală din Republica Moldova a anunţat vineri că nava Millenial Spirit sub pavilionul Republicii Moldova a fost lovită de un obuz în apele neutre din Marea Neagră, informează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, nava de tip Chemical Tanker, sub pavilionul Republicii Moldova, fiind în apele neutre din Marea Neagră a fost lovită de un obuz.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Până la această oră nu se cunoaşte sursa lansării obuzului. La bordul navei a izbucnit un incendiu, echipamentele şi bărcile de salvare fiind distruse. Echipajul navei a părăsit nava echipaţi doar cu veste de salvare.


În prezent se desfăşoară acţiuni de salvare de către navele din apropiere. Echipajul navei este format din cetăţeni ai Federaţiei Ruse, iar operatorul navei este persoană juridică din Ucraina. 

 

CITEȘTE ȘI:

Lansatoarele de rachetă rusești au ajuns în districtul Obolon din Kiev. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter