Externe

Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv femei. „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”

Frumusețea vine la pachet cu mari controverse, cum este și cazul lui Brigitte Bardot, iubitul star de cinema care a făcut furori pe riviera franceză.

Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot

 

 


Ca model, actriță și cântăreață, Bardot a fost considerată un sex symbol european al anilor 50-60. Atitudinea sa rebelă nu a ținut-o deloc departe de scandaluri și inimi frânte și, chiar și în prezent continuă să se facă prezentă pe primele pagini.

 


Drama n-a avut doar în filmele și rolurile pe care le-a făcut, ci și-a făcut apariția și în viața personală. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv cu femei. A încercat să se sinucidă de cel puțin patru ori, același număr ca numărul soților pe care i-a avut, dacă ne luăm după cele spuse chiar de ea.

Prima tentativă de suicid și primul soț

Prima încercare de a se sinucide a fost la o vârstă fragedă, mai exact la 16 ani. Mai târziu, actrița a picat în mrejele lui Roger Vadim, pe care l-a întâlnit la un casting de film. Cei doi au început o aventură până când părinții actriței de origine franceză au aflat și au amenințat-o că o trimit în Anglia.


După acest moment, Bardot, care a apărut prima oară pe coperta revistei Elle la vârsta de 15 ani, a încercat să se sinucidă. A pornit cuptorul și s-a băgat cu capul în el, până când părinții și-au făcut apariția în timp util pentru a o salva. Ulterior, părinții actriței au fost de acord cu relația celor doi, condiția fiind ca cei doi să se căsătorească după ce împlinește 18 ani. În anul 1952, când Bardot a împlinit vârsta de 18 ani, s-a căsătorit prima oară.

Vadim a învățat-o pe Bardot toate secretele pe care o femeie trebuie să le știe în dormitor. Pasiunea, seducția, romantismul, toate au ajutat-o pe actriță să devină una dintre cele mai râvnite femei la acea vreme sau, așa cum obișnuia să i se spună, „fructul interzis”.


A doua tentativă de suicid și viața de mamă

În 1960, la aniversarea de 26 de ani, la scurt timp după ce Nicolas s-a născut, Bardot a încercat din nou să-și ia viața. Actrița a luat un flacon de pastile de dormit și și-a tăiat venele. În tot acest timp, diva se afla în vila din Franța.

De-a lungul anilor, vedeta nu a avut deloc o relație bună cu fiul ei, la care a renunțat încă de când era mic. Nu a fost invitată la nunta lui din 1982 și nici nu s-au văzut timp de un deceniu. Se zvonește însă că, odată de a devenit bunică, relația s-ar fi îmbunătățit.


„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea”

După mai multe tentative de suicid și mai mulți soți (Gunter Sachs, playboy-ul german, al treilea soț al actriței s-a împușcat în 2011), Bardot și-a îndreptat atenția spre drepturile animalelor și a înființat în 1986 o fundație prin care să aibă grijă de animalele aflate în suferință.

„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea. Acum le ofer animalelor înțelepciunea mea, exeriența și tot ce am mai bun”, a spus Bardot într-una dintre cărțile despre viața ei.

În 1992, Bardot s-a căsătorit pentru a patra oară, de data aceasta cu politicianul Bernard d’Ormale, cu care a locuit în St. Tropez.

I-a scandalizat pe catolici

Catolicii au condamnat filmele lui Brigitte Bardot și le-au considerat un păcat mortal. Cu toate astea, efectul a fost unul opus, iar box office-ul a fost luat cu asalt, iar Bardot a devenit un hit absolut.

Descoperă AICI povestea adulterului și cum a ajuns să facă sex cu peste 100 de persoane.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meniul miraculos al lui Adrian Mutu. Ce nu consumă niciodată Briliantul? Mama lui l-a dat de gol.

Cele mai muncitoare zodii. Sunt un model pentru ceilalți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter