Externe

În galop prin centrul Londrei. Mai multe persoane au fost rănite după ce doi cai de cavalerie au alergat liberi pe străzi.

Doi cai din Cavaleria britanică au scăpat de sub control în timpul unor antrenamente și au alergat liberi pe străzile Londrei. Mai multe persoane au fost rănite.

Cai scăpați liberi pe străzile Londrei/Foto: Daily Mail Online X Cai scăpați liberi pe străzile Londrei/Foto: Daily Mail Online X

 

 


Cabalinele, care fac parte dintr-un regiment de cavalerie al armatei britanice, au scăpat liberi în timpul unor antrenamente și au alergat în galop pe străzile Londrei. 

Astfel, caii au fost văzuți pe artere importante ale capitalei Marii Britanii, precum Buckingham Palace Road, Fleet Street, Tower Bridge sau The Strand.


În scurt timp, imaginile cu caii alergând pe străzile Londrei au devenit virale, fiind distribuite pe rețelele sociale. 

Ulterior, în urma intervenției conjugate a poliției și armatei, caii au fost prinși. Din păcate, potrivit datelor oficiale publicate până în prezent, patru persoane au fost rănite de caii scăpați de sub control pe străzile Londrei, potrivit Sky News. De asemenea, mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz supraetajat, au fost avariate în urma incidentului. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zece morți în urma unei coliziuni dintre două elicoptere militare

abonare newsletter