Externe

Nebunie la 59 de ani! O femeie doboară recordul mondial la poziția de planșă

O bunică a uimit lumea cu o performanță incredibilă: a doborât recordul mondial la plank, menținând poziția planșă timp de 4 ore, 30 de minute și 11 secunde!

Tânără făcând plank / pexels.com Tânără făcând plank / pexels.com

 

 


În vârstă de 59 de ani, a depășit cu ușurință recordul anterior, de 4 ore și 21 de minute.

 


DonnaJean Wilde din Alberta a doborât un record mondial Guinness, menținând poziția de planșă timp de 4 ore, 30 de minute și 11 secunde, informează upi.com.

DonnaJean Wilde a menținut poziția cu aproximativ 10 minute mai mult decât precedenta deținătoare a recordului, Dana Glowacka, a anunțat Guinness World Records.


Bunică de 59 de ani face istorie: doboară recordul mondial la plank!

"Mă simt ca într-un vis", a declarat Wilde pentru Guinness World Records.

Ea a povestit că pasiunea sa pentru plank a început în urmă cu aproximativ 10 ani, după ce o fractură la încheietura mâinii i-a limitat posibilitățile de a face sport.


"Familia mea făcea provocări de plank de câteva minute, iar eu am încercat cu ghipsul pe mână și am reușit. A fost singurul lucru pe care l-am putut face timp de șase sau opt săptămâni cu ghipsul pe mână", a spus ea.

Mamă a 5 copii și bunică a 12 nepoți, a reușit să doboare recordul la o școală din Magrath, unde elevii i s-au alăturat pentru o parte din încercare.


"Indiferent de pasiunea ta, fie că e vorba de sport, studii, muzică, artă, cu cât exersezi mai mult, cu atât devii mai bun și mai performant", a declarat ea: "Și apoi îi poți inspira pe cei din jurul tău."

 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul pe care japonezii îl mănâncă înainte de culcare. Se trezesc fericiți și odihniți!

Ultimele Stiri
abonare newsletter