Externe

Un român, printre victimele exploziei de la o hidrocentrală din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date dispărute.

Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav rănite sau date dispărute în urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrală din Italia, în apropiere de Bologna. Printre victime este și un român.

Un român, printre victimele exploziei de la o hidrocentrală din Italia/Foto: Corriere di Bologna Un român, printre victimele exploziei de la o hidrocentrală din Italia/Foto: Corriere di Bologna

 

 


Explozia s-a produs sub nivelul apei, în timpul unor lucrări de întreţinere, iar deflgraţia a fost urmată de un incendiu.

 


Mai mulți angajaţi ai hidrocentralei au suferit arsuri severe, alte şase persoane sunt date dispărute, iar trei oameni au murit. Printre victimele exploziei este și un român, după cum informează Corriere di Bologna

Explozia s-a produs la hidrocentrala lacului de acumulare Suviana de lângă Bologna, situat în lanțul muntos al Apeninilor și format în urma construirii unui baraj în 1932. O turbină a explodat la etajul opt, provocând mai întâi un incendiu și apoi inundarea celui de-al noulea etaj, la circa 30 de metri sub nivelul apei.


Cercetările continuă, în acest caz fiind deschisă o anchetă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Concediile în Grecia, sub semnul întrebării. Alertă de incendii în mai multe zone.

Ultimele Stiri
abonare newsletter