Externe

Cuplu din România, arestat în Spania, pentru că și-au vândut fetița de 12 ani

Un cuplu din România a fost arestat în Spania, după ce și-a vândut fetița de 12 ani pentru a o căsători.

Garda Civila din Spania i-a arestat pe mama și tatăl vitreg al unei fetițe de 12 ani de naționalitate română, care urmau să o vândă pe aceasta în schimbul a 3.000 de euro pentru a o căsători/Foto: aktual24.ro Garda Civila din Spania i-a arestat pe mama și tatăl vitreg al unei fetițe de 12 ani de naționalitate română, care urmau să o vândă pe aceasta în schimbul a 3.000 de euro pentru a o căsători/Foto: aktual24.ro

 

 


Garda Civilă din Spania i-a arestat pe mama și tatăl vitreg al copilei de naționalitate română din Malagon (Ciudad Real), potrivit Presshub.ro

 


Din cercetările efectuate, agenții au reușit să afle că minora le spusese celorlalte fete că părinții ei urmau să o căsătorească în schimbul a 3.000 de euro.

Din acest motiv, anchetatorii au procedat la arestarea părinților. În momentul arestării, gardienii au confirmat că tatăl vitreg avea asupra sa 3.800 de euro, declarând că ar fi câștigat banii în timpul sezonului de recoltare a măslinelor.


După ce a recuperat copilul, Garda Civilă a inițiat procedurile corespunzătoare cu delegația de Asistență Socială din Granada, din cauza riscului de abandon.

Magdalena, româncă acuzată că și-a vândut propria fiica de 12 ani, neagă faptele și susține că ea și soțul ei sunt nevinovați.


Atât ea, cât și partenerul ei au fost aduși în față Tribunalului de Instrucție numărul 5 din Ciudad Real.

Citește continuarea articolului pe Presshub.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Cluj urmărit internaţional, adus în ţară de poliţişti pentru executarea pedepsei

Ultimele Stiri
abonare newsletter