Externe

Un camion a intrat într-un grup de pietoni într-un oraș din Germania. O mamă a murit în fața fiicei sale.

Un șofer a intrat cu un camion în mai mulți pietoni într-un oraș din Germania. Mai multe persoane au fost rănite și o femeie a murit la fața locului.

Șoferul camionului care a intrat într-un grup de pietoni a ajuns și el la spital, potrivit polițiștilor / Foto: depositphotos.com Șoferul camionului care a intrat într-un grup de pietoni a ajuns și el la spital, potrivit polițiștilor / Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie a fost ucisă şi mai multe persoane au fost rănite când un camion a intrat vineri într-un grup de pietoni în oraşul Passau din sud-estul Germaniei, relatează DPA.

 


Potrivit poliţiei, primele elemente ale anchetei indică faptul că a fost vorba de un accident. Şoferul a fost transportat la spital cu răni.

Alte patru persoane au fost grav rănite, inclusiv fiica de 11 ani a femeii care a murit la faţa locului. Alte detalii, cum ar fi viteza camionului şi vârsta celorlalte persoane implicate, nu au fost furnizate imediat. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fragmente osoase găsite la pensiunea Ferma Dacilor, trimise la expertiză genetică. Ar putea proveni de la a opta victimă.

Crimă de Crăciun. Un băiat de 14 ani nemulțumit de cadouri și-a împușcat mortal sora. Minorul a fost și el împușcat de alt frate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter