Externe

„Mai întâi, teroriștii Hamas au violat-o, iar apoi au împușcat-o în cap”: mărturia unui bărbat care a scăpat prefăcându-se mort

„Mai întâi, teroriștii Hamas au violat-o, iar apoi au împușcat-o în cap. Era o femeie minunată cu chip de înger”, este mărturia lui Yoni Saadon, un bărbat care a scăpat cu viață, prefăcându-se că e mort.

Teroriștii Hamas au violat-o, iar apoi au împușcat-o. Foto: Captură video Teroriștii Hamas au violat-o, iar apoi au împușcat-o. Foto: Captură video

 

 


Yoni Saadon, un bărbat de 39 de ani, care a scăpat prefăcându-se că e mort, a relatat, pentru Sunday Times, experiența sa din 7 octombrie 2023, când se afla la festivalul de muzică electronică SuperNova, scrie Defapt.ro.

 


Yoni Saadon spune că are și acum coșmaruri cu acele momente de groază.

„Am văzut o femeie frumoasă cu chip de înger și opt sau zece luptători care o băteau și o violau. Ea striga: Opriți-vă – deja am să mor oricum din cauza a ceea ce faceți, ucideți-mă! Când au terminat, râdeau și ultimul a împușcat-o în cap. Mă tot gândeam că ar fi putut fi una dintre fiicele mele. Sau sora mea – îi cumpărasem un bilet, dar în ultimul moment nu a putut veni”, a adăugat Saadon, tată a patru copii, scrie Defapt.ro.


„Grozăvia nu s-a terminat aici. Ascunzându-se în tufișuri, a văzut încă doi luptători Hamas. Prinseseră o tânără lângă o mașină, iar ea se împotrivea, nu le permitea să o dezbrace. Au aruncat-o la pământ, iar unul dintre teroriști a luat o lopată și a decapitat-o, iar capul ei s-a rostogolit pe jos. Văd și eu acel cap, spune el. „Mai întâi, teroriștii Hamas au violat-o, iar apoi au împușcat-o în cap. Era o femeie minunată cu chip de înger”, este mărturia lui Yoni Saadon, care scăpat prefăcându-se mort.

Citiți continuarea pe Defapt.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Israelul bombardează Fâşia Gaza, iar Hamas lansează rachete asupra Tel Aviv-ului

abonare newsletter