Externe

Explozie la o clădire care găzduiește solicitanți de azil, în Italia. 31 de persoane au fost rănite

31 de persoane au fost rănite după o explozie, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”, într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil în centrul Italiei, a transmis sâmbătă serviciul de pompieri.

31 de persoane au fost rănite după o explozie, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”, într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil în centrul Italiei/ Foto: www.viterbotoday.it 31 de persoane au fost rănite după o explozie, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”, într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil în centrul Italiei/ Foto: www.viterbotoday.it

 

 


Treizeci şi una de persoane au fost rănite după o explozie, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”, într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil în centrul Italiei, a transmis sâmbătă serviciul de pompieri, potrivit AFP.

 


Un video publicat de pompieri arată părţi ale clădirii cu două etaje din San Lorenzo Nuovo, lângă Viterbo, reduse la moloz după explozia care a avut loc vineri seara, cu puţin înainte de miezul nopţii.

Brigada de pompieri a precizat într-un comunicat că au avut loc o „explozie şi prăbuşirea parţială” a clădirii, prezentată ca centru de primire pentru solicitanţii de azil, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”. După căutările efectuate în timpul nopţii, inclusiv cu ajutorul câinilor, s-a stabilit că 31 de persoane au fost rănite. O persoană în stare gravă a fost transportată cu elicopterul la un spital din Roma şi este în prezent în comă, conform agenţiei de ştiri ANSA.


Conform ANSA, clădirea era formată din mini-apartamente în care erau cazaţi solicitanţi de azil, în principal bărbaţi, dar şi femei fără copii. A fost deschisă o anchetă privind cauza exploziei. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între un autocar și două mașini, în Jucu de Mijloc. Trei persoane, rănite ușor - FOTO

EXPLOZIE la un casă din cartierul Mărăști. Au murit cinci câini

Ultimele Stiri
abonare newsletter