Externe

A murit Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul „Friends”. Avea 54 de ani.

Actorul Matthew Perry, cel mai cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends”, a fost găsit mort sâmbătă în locuinţa sa din Los Angeles.

Matthew Perry/ Foto: imdb.com Matthew Perry/ Foto: imdb.com

 

 


Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din sitcomul de succes „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, a informat sâmbătă presa americană, transmite AFP.

 


Potrivit Los Angeles Times, actorul a fost găsit mort în cada de baie.

Nu a fost găsit niciun indiciu care să sugereze un act criminal, potrivit unor surse anonime citate de acelaşi ziar şi de tabloidul TMZ, primul care a anunţat decesul.


Cine a fost Matthew Perry?

Matthew Perry s-a născut la 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts şi a fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy şi o dată la Globul de Aur. Actorul a câştigat TV Guide Awards şi Teen Choice Awards, potrivit BBC.

Matthew a ajuns la inimile publicului după rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends”, iar cariera sa nu a fost ocolită de scandaluri. Pe durata filmărilor cunoscutul actor a devenit dependent de alcool şi de Vicodin. În 1997, după un accident de jet ski, Perry a început sa ia pentru prima oară medicamente cu prescripţie medicală.


Matthew Perry a fost internat timp de o lună de zile la reabilitare în 1997, din cauza dependenţei sale de Vicodin, iar în anul 2001 s-a aflat din nou sub tratament din cauza dependenţei de opiacee şi alcool.

În anul 2016, Perry a mărturisit pentru „Chris Evans Breakfast Show" că nu îşi mai aminteşte perioada filmărilor între sezonul al treilea şi cel de-al şaselea din cadrul serialului „Friends”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu în lumea filmului! A murit actorul Sir Michael Gambon, cunoscut pentru rolul lui Albus Dumbledore din saga „Harry Potter”

Doliu în industria muzicală! Cântărețul italian Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani

abonare newsletter