Externe

Bilanțul românilor cu dublă cetățenie morți în Israel a ajuns la cinci. MAE a confirmat încă un deces

Încă o persoană cu dublă cetăţenie israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, a murit, a transmis, luni, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Încă o persoană cu dublă cetăţenie israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, a murit, a transmis, luni, Ministerul Afacerilor Externe (MAE)./ Foto: @KamalYusaf - Twitter Încă o persoană cu dublă cetăţenie israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, a murit, a transmis, luni, Ministerul Afacerilor Externe (MAE)./ Foto: @KamalYusaf - Twitter

 

 


Încă o persoană cu dublă cetăţenie israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, a murit, a transmis, luni, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

 


Până la acest moment, potrivit informaţiilor transmise de către autorităţile israeliene, cinci persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, au decedat, iar o persoană este notificată ca fiind ostatic în Fâşia Gaza.

CITEȘTE ȘI:
A fost depăşit pragul de 5.000 de morţi în Gaza. Peste 15.000 de persoane sunt rănite

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat până în prezent solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin în permanenţă contactul cu autorităţile din această ţară, arată MAE. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prima demonstraţie pro-palestiniană în Paris autorizată după atacul Hamas - VIDEO

Emil Boc, îngrijorat de situația din Israel. „Se ajunge la niște derapaje armate de nivelul celui de-al Doilea Război Mondial”.

abonare newsletter