Externe

Şase morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei. VIDEO

Şase persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei.

Şase persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei/ Foto: @TheCryptoSapie1 - Twitter Şase persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei/ Foto: @TheCryptoSapie1 - Twitter

 

 


Şase persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei, iar alte patru persoane au fost rănite, au anunţat serviciile de urgenţă spaniole.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii în clubul de noapte Teatre din cartierul Atalayas, au anunţat serviciile de urgenţă pe platforma socială X.


CITEȘTE ȘI:
Atac terorist în Turcia. Două persoane au detonat o bombă în faţa Ministerului de Interne din Ankara. VIDEO

„Serviciile de urgenţă confirmă şase decese în interiorul clubului de noapte Teatre”, a scris primarul Jose Ballesta pe X, adăugând că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului.

Patru persoane au fost rănite, două femei de 22 şi, respectiv, 25 de ani, şi doi bărbaţi de 41 şi, respectiv, 45 de ani, care s-au intoxicat cu fum. Pompierii şi echipele de urgenţă au continuat să caute supravieţuitori duminică dimineaţă şi au avertizat că numărul victimelor ar putea să crească.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Românii vor putea călători în America fără viză. Anunțul ambasadorului României în SUA

Tragedie la o nuntă din Irak. 100 de morți și 150 de răniți după un incendiu. Sala ar fi luat foc din cauza artificiilor folosite. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter