Externe

Doi morți și mai mulți răniți, într-un atac armat în Paris

Un bărbat înarmat a deschis focul în centrul Parisului, ucigând două persoane și rănind alte patru.

Doi morți și mai mulți răniți, într-un atac armat în Paris. FOTO: Depositphotos.com Doi morți și mai mulți răniți, într-un atac armat în Paris. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat a deschis focul nu departe de gara Gare de l'Est din Paris, lângă un centru cultural kurd și un coafor. Două persoane au murit și mai multe au fost rănite, scrie BBC.

 


Un suspect în vârstă de 69 de ani a fost reținut la puțin timp după atac de către poliție. Autoritățile au făcut apel ca oamenii să evite zona din Rue d'Enghien, în districtul 10 din Strasbourg-Saint Denis.

Nu există încă nicio indicație cu privire la motivul sau ținta împușcăturii, deși rapoartele sugerează că suspectul este un cetățean francez, cunoscut poliției pentru două tentative de ucidere. Polițiștii l-au reținut fără rezistență pe suspect și ar fi recuperat arma folosită în atac.


„Este o panică totală, am închis”, a declarat un comerciant pentru agenția de presă AFP.

Martorul a spus că a auzit șapte sau opt rafale de focuri de armă. Doi dintre cei răniți în timpul împușcăturii ar fi în stare critică, iar alți doi au fost grav răniți.


Procurorii au spus că au deschis o anchetă pentru crimă. Primarul Parisului Anne Hidalgo a lăudat poliția pentru acțiunea lor decisivă.

Strada din apropierea stației de metrou Château d'Eau are mai multe restaurante și magazine, precum și centrul cultural. 


Sursa foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

FIFA anchetează intrarea pe teren a lui „Salt Bae” după finala Cupei Mondiale

Ultimele Stiri
abonare newsletter